Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ...!!!


ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ "ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ... "Α ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ". ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ...



Σύμφωνα με καταγγελία των συγγενών ενός 27χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, Αλβανοί τον σακάτεψαν για ένα σχόλιο που έκανε στο facebook.

Συγκεκριμένα, στις 05.30 τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Αυγούστου, μια ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι του 27χρονου Έλληνα, στην Χαραμίδα Μυτιλήνης και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Αιτία ήταν τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος για το πρόσφατο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με 6 Αλβανούς να πυροβολούν με καλάσνικοφ (AK-47) και να καίνε την Ελληνική σημαία.

Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να έγραψε μεταξύ άλλων σε σχόλιο:

"Ε ρε Χρυσή Αυγή που τους χρειάζεται".

ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της Λέσβου που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό! Πριν αρκετά χρόνια, στην ίδια περιοχή, αλβανοί είχαν εισβάλει στο κέντρο διασκέδασης "Salimar", και είχαν μαχαιρώσει τέσσερα άτομα του προσωπικού για ασήμαντη αφορμή!

Μάλιστα ένας εκ των δραστών, ο οποίος ήταν προστατευόμενος "επώνυμων" κατοίκων της Μυτιλήνης, έφυγε από τη χώρα και επανεμφανίστηκε με διαφορετικά στοιχεία λίγους μήνες μετά, διαπράττοντας νέες εγκληματικές πράξεις, σε άλλο νησί!

Πρόκειται για την υπόθεση του Αλβανού Αριαν Χόντι, ο οποίος ενώ απολάμβανε μεγάλα προνόμια από συγκεκριμένους κατοίκους της πόλης, που του έκαναν εως και μαθήματα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας, δεν δίστασε μαζί με 20 ομοεθνείς του να επιτεθεί με μαχαίρια και ρόπαλα κατά ελλήνων που εργάζονταν στο club που αναφέραμε!

Επιπρόσθετα, είχε μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες έναν αστυνομικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος είχε διακρίνει τις … σκοτεινές του δραστηριότητες! Η προσπάθεια του αστυνομικού Π.Φ. (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) να κάνει τη δουλειά του, είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί ψευδή καταγγελία για ξυλοδαρμό και να έχει περιπέτειες για μια πενταετία!

Η επίθεση που οργάνωσε ο Αλβανός στο κέντρο διασκέδασης, έδωσε στην ηγεσία της ΕΛΑΣ την δυνατότητα να καταλάβουν με τι μπουμπούκι είχαν να κάνουν με αποτέλεσμα να δικαιωθεί ο αστυνομικός αφού βεβαίως είχε δεχτεί την στοργική επίθεση των γνωστών «προοδευτικών δυνάμεων» του νησιού που είχαν θέσει υπό την προστασία τους τον Χόντι!

Μετά το μαχαίρωμα και τον ξυλοδαρμό των υπαλλήλων του κέντρου διασκέδασης, υπενθυμίζουμε ότι η ευρύτερη περιοχή είχε ξεσηκωθεί τότε και είχαν απαιτήσει την απομάκρυνση των παράνομων Αλβανών από την περιοχή Λουτρών και Χαραμίδας, γεγονός που είχε λάβει πανελλήνιες διαστάσεις!

Συνεπώς, όχι απλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή, αλλά οι κάτοικοι καταγγέλλουν στους aegeantimes, ότι μετά από μια πενταετία ηρεμίας, ο φόβος επέστρεψε στην περιοχή κι επικρατεί αναβρασμός στην με αφορμή τη νέα εγκληματική πράξη των Αλβανών!

Στελέχη της Αστυνομίας, ανησυχούν για νέα βεντέτα στην περιοχή μεταξύ των ντόπιων κατοίκων και των Αλβανών δραστών!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, οι συγγενείς του θύματος καταγγέλλουν αργοπορία της αστυνομίας, να διαλευκάνει την υπόθεση και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης κατά του 27χρονου!
http://www.aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: