Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Επίκαιρη ερώτηση σε Δένδια για τα τάγματα εφόδου λαθρομεταναστών


Η επίκαιρη ερώτηση που ακολουθεί θα συζητηθεί την Πέμπτη στην αίθουσα της ολομέλειας της βουλής:
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον κύριο Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη
Θέμα: Αλλοδαπά τάγματα εφόδου υπό το πρόσχημα «αντιρατσιστικού» συλλαλητηρίου ξυλοκόπησαν βάναυσα πολίτες
Την Παρασκευή 24.08.2012 στην Αθήνα ξυλοκοπήθηκαν αγρίως πολίτες από ακραίους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Το εν λόγω «αντιρατσιστικό» συλλαλητήριο είναι ένα από τα δεκάδες που διοργανώνουν τα εξής 2 άτομα: 1.Τζαβέντ Ασλάμ, πρώην καταζητούμενος της ΙΝΤΕΡΠΟΛ για διακίνηση λαθρομεταναστών, που απειλούσε δημόσια τους Έλληνες με πόλεμο, εμφανιζόμενος ως Πρόεδρου Ένωσης Μεταναστών Εργατών & Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος. Το ίδιο πρόσωπο εμφανίζεται σε βίντεο με ομάδα ομοεθνών του να… συλλαμβάνουν έτερο αλλοδαπό και να τον ξυλοφορτώνουν, εκεί όμως ο υπουργός δεν αντελήφθη προσπάθεια υποκατάστασης των αστυνομικών αρχών. 2. Πέτρος Κωνσταντίνου εμφανιζόμενος ως συντονιστής Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό & τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) & στέλεχος του μονίμως εξωκοινοβουλευτικού κόμματος του 0,…% ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Οι λαθρομετανάστες εγκληματίες «διαδηλωτές» ενθαρρύνθηκαν στις βίαιες πράξεις τους από τις δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας τους, που τόλμησε από το βήμα της Βουλής το πρωί της ίδιας ημέρας να διακηρύξει το… αναφαίρετο δικαίωμα όλων των αλλοδαπών να παρελαύνουν σε ελληνικές πόλεις με την ανοχή της Αστυνομίας. Την ίδια ώρα που οι λαθρομετανάστες βιαοπραγούν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας, ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ επαίρεται για την αποτελεσματικότητα του σχεδίου Ξένιος Ζευς.
Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Πόσες προσαγωγές και πόσες συλλήψεις «διαδηλωτών» έγιναν την Παρασκευή στο εν λόγω «συλλαλητήριο» και για πόσο ακόμη θα συνεχίσει η κυβέρνηση να υποθάλπει τέτοια θλιβερά φαινόμενα;
2. Πόσοι λαθρομετανάστες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα από την ημέρα έναρξης της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς»;
Αθήνα, 27.08.2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epikairh-erwthsh-se-dendia-gia-ta-tagmata-efodou-lathrometanastwn

Δεν υπάρχουν σχόλια: