Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ρεπορτάζ BBC: “Αλλοδαποί εισβολείς ευθύνονται για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα”


Ρεπορτάζ BBC: “Αλλοδαποί εισβολείς ευθύνονται για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα”
Τα μπαράζ των φρικτών εγκλημάτων των αλλοδαπών, που μαστίζουν την Πατρίδα μας απασχόλησαν τα διεθνή ΜΜΕ, τονίζοντας την καθημερινότητα των Ελλήνων, που γίνεται όλο και πιο επισφαλής για την διαβίωση τους.
Υπογραμμίζοντας ότι στην πλειοψηφία τους οι εγκληματίες είναι ένοπλοι αλλοδαποί, κυρίως: Αλβανοί, Βούλγαροι και Ρουμάνοι, τονίζεται ο φόβος, κυρίως των γηραιότερων, οι οποίοι νιώθουν απροστάτευτοι από την ελλειπή κρατική μέριμνα. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην δολοφονική ενέργεια εναντίον της 75χρόνης, που δέχτηκε επίθεση με μεταλλικό σωλήνα, μέσα στην είσοδο του σπιτιού της, με στόχο την αρπαγή της πενιχρής της σύνταξης. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται η ραγδαία άνοδος της εγκληματικότητας στην Ελλάδα από τους λαθροεισβολείς, που την έχουν καταντήσει χωματερή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η αίσθηση ανασφάλειας των Ελλήνων, όσον αφορά την κρατική μέριμνα προστασίας του πολίτη.
Μέχρι και τα διεθνή ΜΜΕ διατυμπανίζουν την ανεκδιήγητη κατάσταση εγκληματικότητας εξαιτίας των λαθραίων, ενώ οι κυβερνώντες και οι αριστεροί οπαδοί τους εθελοτυφλούν προσπαθώντας να αλλοιώσουν περαιτέρω την εθνική μας σύνθεσης μέσω της αθρόας προσέλευσης αλλοδαπών εγκληματιών. Μόνη λύση η μηδενική ανοχή στους λαθρομετανάστες εγκληματίες και η άμεση απέλαση τους.
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/reportaz-bbc-allodapoi-eisboleis-euthunontai-gia-thn-egklhmatikothta-sthn-e

Δεν υπάρχουν σχόλια: