Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Δίνουν στους μουσουλμάνους το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ για το Ραμαζάνι


Δίνουν στους μουσουλμάνους το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ για το Ραμαζάνι
Σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών, ΠΡΟ-ΠΟ και Παιδείας, της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, παραχωρούνται δωρεάν χώροι στην Αττική για το επερχόμενο ραμαζάνι του μουσουλμάνων λαθρομεταναστών (στην συντριπτική τους πλειοψηφία)! Κι όλα αυτά, «στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους»!

Οι χώροι αυτοί, που οι υπουργοί της συγκυβέρνησης παραχωρούν στους μουσουλμάνους λες και είναι τσιφλίκι τους, είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο λόγο.

Άραγε, στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι εν Ελλάδι μουσουλμάνοι, δίδονται στους Χριστιανούς «στα πλαίσια του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων του ανθρώπου» δωρεάν χώροι «για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους»; Ή μήπως δεν τολμούν να δηλώσουν καν ότι είναι Χριστιανοί και δεν διανοούνται ούτε σταυρό να φορέσουν δημοσίως, γιατί θα τους λιντσάρουν;

Εν τέλει, η απόφαση αυτή της συγκυβέρνησης είναι διπλά απαράδεκτη. Και γιατί δίνει χώρους για εκδηλώσεις των μουσουλμάνων, ενώ οι μουσουλμανικές χώρες δεν πράττουν κάτι ανάλογο και γιατί τους δίνει και δωρεάν, ενώ ο ελληνικός λαός χρυσοπλήρωσε την κατασκευή τους και χρυσοπληρώνει την συντήρησή τους. Ποια είναι η λύση; Να πάνε οι μουσουλμάνοι να κάνουνε ραμαζάνι στην Καμπούλ και στο Ισλαμαμπάντ και να μείνουν εκεί!  
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dinoun-stous-mousoulmanous-to-oaka-kai-to-sef-gia-to-ramazani

Δεν υπάρχουν σχόλια: