Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Επιβεβαιώνει η ΔΟΕ τη φαντασίωση του Ζαγκ Ρογκ οτι ''οι αγώνες γύρισαν σπίτι τους''...!!!


Στην ερώτηση αν συμφωνεί ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΟΕ κ. Άνταμς, με την προκλητική δήλωση του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζαγκ Ρογκ, πως... "οι αγώνες γύρισαν σπίτι τους..." απαντά: 

Η ομιλία του ήταν πολύ ξεκάθαρη. Ναι, οι Ολυμπιακοί πήγαν στο σπίτι τους στην Αθήνα, με ένα διαφορετικό τρόπο, με ένα πολύ ειδικό τρόπο όμως τα παιχνίδια και ο αθλητισμός ήρθαν εδώ στο σπίτι τους. Ελπίζω όλοι να το καταλαβαίνεται αυτό. Όπως είπε και ο κ. Ρογκ, η Αγγλία είναι η γενέτειρα πολλών αθλητικών γεγονότων τον 19ον αιώνα, και σε αυτό κυρίως ήταν το πλαίσιο στο οποίο κινήθηκε στην ομιλία του. Πιστεύω λοιπόν ότι οι Έλληνες και Βρετανοί πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι που ο αθλητισμός ήρθε στο σπίτι τους 2004, και το 2012 αντίστοιχα.


Να απαντήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας οτι: πρώτον, υπάρχει χάσμα αιώνων απο την εποχή που οι Έλληνες διοργάνωσαν για πρώτη φορά Ολυμπιακούς αγώνες με το 19ο αιώνα που ανακάλυψαν οι Βρετανοί οτι υπάρχει κάτι που λέγεται αθλητισμός... Δεύτερον, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης του στίβου, της πάλης και όλων των αρχαίων αγωνισμάτων με το κρίκετ και τις νεροτσουλήθρες... Και τρίτον, το οτι έχει στο Μουσείο της η Αγγλία τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ Μάρμαρα του Παρθενώνα ΜΑΣ δεν την κάνει Ελλάδα... 

Όσο για την περηφάνεια... Ντρεπόμαστε που οι Ολυμπιακοί αγώνες τους οποίους εμείς ανακαλύψαμε διοργανώθηκαν σε αυτή την πανάθλια χώρα που παράγει κίναιδους για να εξευτελιστούν με το χειρότερο τρόπο και να μετατραπούν σε πανηγυράκι με όλο το καρακιτσαριό να παρελαύνει και να επιδεικνύεται ως πολιτισμός... Πίθηκοι είστε και πίθηκοι θα παραμείνετε, κι αν σηκωνόταν απο τον τάφο ο Μέγας Αλέξανδρος θα σας εξαφάνιζε να καθαρίσει ο πλανήτης...!!

Ηλιογέννητη - ELNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: