Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Προπαγάνδα των Τούρκων στη Μ. Βρετανία για τα κατεχόμενα!!!


Η φωτογραφία είναι από φοιτητές του ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΦΗΒ οι οποίοι σπουδάζουν στην Αγγλία.* Οι Τούρκοι αλωνίζουν την Ευρώπη και κάνουν δυναμική προπαγάνδα για τα κατεχόμενα ή όπως αποκαλούν την περιοχή Βόρεια Κύπρο.

Το συγκριμένο αυτοκίνητο το οποίο είναι «ντυμένο» με τα χρώματα εταιρείας η οποία προτείνει διακοπές στα κατεχόμενα, βρίσκεται στο Westfielf εκεί δηλαδή που θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου τον ερχόμενο Αύγουστο. Φαντάζεστε πόσα εκατομμύρια κόσμος θα δουν αυτή την διαφήμιση – προπαγάνδα που γίνεται για τα κατεχόμενα; Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι η πολιτεία είναι απούσα γι’ άλλη μια φορά και έχουμε αφήσει τους Τούρκους να κάνουν το δικό τους παιχνίδι παντού. Βλέποντας την ανυπαρξία τους κράτους οι φοιτητές μας, που βρίσκονται στην Μεγάλη Βρετανία και ιδιαίτερα του ΜΕΤΩΠΟΥ, προγραμματίζουν να αντιδράσουν δυναμικά και να ενημερώσουν τον κόσμο για την εισβολή και κατοχή που υπάρχει στην Κύπρο.

Οι πλέον αρμόδιοι, ωστόσο, που έπρεπε να ενημερώνουν τον διεθνή παράγοντα για το τι έχει γίνει στην Κύπρο από τους Τούρκους, σφυρίζουν αδιάφορα. Αυτό το έχουν αντιληφτεί οι Τούρκοι και κάνουν το δικό τους παιχνίδι.

national pride

Δεν υπάρχουν σχόλια: