Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Α. Σαμαράς


Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Α. Σαμαράς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο (μετά τις 12:30 το μεσημέρι) του Σαββάτου η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά από αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Η επέμβαση διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες λόγω και της μεγάλης προετοιμασίας που απαιτείται. Πραγματοποιήθηκε με ήπια ολική νάρκωση και τη χρήση ακτίνων λέιζερ.
Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση έστειλαν στον πρωθυπουργό οι κύριοι Βενιζέλος, Κουβέλης, Καρατζαφερης και Παπανδρέου, Τσίπρας, ενώ ευχές έστειλε το πρωί του Σαββάτου και η Αλέκα Παπαρήγα.
Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο Αττικό Νοσοκομείο λίγο μετά τις 9 το πρωί, αλλά η επέμβαση άρχισε στις 11, καθώς απαιτήθηκε αρκετός χρόνος για την προεγχειρητική προετοιμασία και την αναισθησία.
Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Α. Σαμαράς
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον διευθυντή της β΄πανεπιστημιακής οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου, Πάνο Θεοδοσιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κ. Σαμαράς είχε ενοχλήσεις στο μάτι εδώ και αρκετές ημέρες αλλά, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, ανέβαλε την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο. Οι θεράποντες ιατροί του έκριναν την Παρασκευή ότι η επέμβαση ήταν αναπόφευκτη.
Λόγω των παραπάνω, αναβλήθηκε η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδα της ΝΔ που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουλή.
Ο Αντώνης Σαμαράς, πάντως, παραβρέθηκε στην ορκωμοσία των υφυπουργών κυρίων Κούρκουλα και Μαυραγάνη ενώ είχε στο Μέγαρο Μαξίμου και την πρώτη σύσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του. Ο πρωθυπουργός τόνισε, πως για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό δημιουργείται ελπίδα, βεβαιώνοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να σωθεί η χώρα.
Ευχές
Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση έστειλαν στον πρωθυπουργό οι κύριοι Βενιζέλος, Κουβέλης, Καρατζαφέρης και Παπανδρέου.
Το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του κ. Σαμαρά και του ευχήθηκε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.
Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απέστειλε στον πρωθυπουργό για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το ακόλουθο ευχετήριο: «Εύχομαι περαστικά και πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας».
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112885605

Δεν υπάρχουν σχόλια: