Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Κλείνουν τα σύνορα στην Αγγλία για τους Έλληνες μετανάστες

Κλείνουν τα σύνορα στην Αγγλία για τους Έλληνες μετανάστες
Αλλά θέλουν την πατρίδα μας αποθήκη λαθρομεταναστών.
Για παν ενδεχόμενο ετοιμάζονται στην Βρετανία σε σχέση με τα δραματικά οικονομικά τεκταινόμενα στην χώρα μας, από την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη μέχρι και την αθρόα προσέλευση Ελλήνων μεταναστών. Όπως δήλωσε σχετικά η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Τερέζα Μέι στην Daily Telegraph: "Όπως και για κάθε τμήμα της κυβέρνησης, είναι σωστό να κάνουμε σχέδια αντιμετώπισης αναγκών επ' αυτού. Αυτό το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη".
Είναι πράγματι τραγικό ο ευτελιστικός τρόπος που αντιμετωπίζουν πια οι Ευρωπαίοι τους Έλληνες, σαν ενοχλητικούς ζητιάνους. Το χειρότερο είναι πως το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης που σάπισε την χώρα οδηγεί την νεολαία, το πιο υγιές κι ελπιδοφόρο κύτταρο του γένους, εκτός Ελλάδας. Η ελληνική νεολαία οφείλει να είναι πρωτοπόρα στην μάχη επανάκτησης της πατρίδας μας και είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός πως στην Χρυσή Αυγή η νεολαία αποτελεί το πιο ζωντανό κομμάτι του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος.
Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση και σ' όλους τους τόνους πως δεν θα εγκαταλείψουμε την γη των ένδοξων προγόνων μας, την γη που έχει ποτιστεί με το αίμα των ηρώων του γένους. Θα παλέψουμε λυσσαλέα υπέρ βωμών κι εστιών. Αυτοί που πρέπει να φύγουν από την πατρίδα μας είναι όλες οι φυλές της Ασίας, της Αφρικής και γενικότερα όλοι οι λαθρομετανάστες που δεν "χτύπησαν την πόρτα", πριν εισέλθουν παράνομα στο σπίτι μας. Μαζί με αυτούς τον δρόμο του... επαναπατρισμού, καλό θα ήταν να ακολουθήσουν και τα ντόπια και ξένα λαμόγια που μας έφεραν τους λαθροέποικους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: