Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η Αστυνομία έχει βίντεο με τους δολοφόνους του Λαζανά. Αρνείται να το παραδόσει στη δημοσιότητα!

Η αστυνομία έχει βίντεο με τους τρεις δολοφόνους του Λαζανά λίγο πριν την δολοφονία. ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ να δώσουν το βίντεο στη δημοσιότητα, όπως και θα έπρεπε, προκειμένου ο κόσμος να προστατευτεί είτε να καλέσει την αστυνομία σε περίπτωση που δει τους εναπομείναντες δολοφόνους. Αφήνουν δύο δολοφόνους να κυκλοφορούν εν άγνοια μας ποιοι είναι.

Το βίντεο που υπάρχει στα χερια της αστυνομίας απεικονίζει τους τρείς Αφγανούς δράστες λίγο πριν την δολοφονία του άτυχου 29χρονου Θανάση Λαζανά. Το βίντεο όπως αναφέρει ενημερωτικό ιστότοπος της Πάτρας απεικονίζει τους τρείς αφγανούς σε κατάστημα με καφέδες και τόστ και είναι από το εσωτερικό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος...


Σύμφωνα με πληροφορίες του Patratimes.gr πριν από ένα εικοσιτετράωρο άνδρες της ασφάλειας Πάτρας επιχείρησαν σε περιοχή της Αθήνας μετά από πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο ένας από τους δράστες είχε βρει καταφύγιο εκεί.

Ωστόσο από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να προδίδει πως κάποιος από τους δυο δράστες της δολοφονίας που παραμένουν ασύλληπτοι είχε περάσει από τον συγκεκριμένο χώρο.
http://www.xryshaygh.in/2012/05/blog-post_5356.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: