Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Βαράνε διάλυση τα καθεστωτικά κόμματα της μεταπολίτευσης

Τζουμάκας: “Χρωστάει παντού το ΠΑΣΟΚ!” - Να πληρώσουν οι εθνοπατέρες τα σπασμένα και να επιστρέψουν τα εκατομμύρια που έφαγαν στο λαό…
Ανοικτά πλέον παραδέχονται, οι νυν και οι τέως του υπό διάλυση πολιτικού κατεστημένου, τη συντριβή του εκλογικού τους σώματος. Ακόμα και αν τα παπαγαλάκια του συστήματος, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποκρύψουν την πολιτειακή ανωμαλία που σαν ανεμοστρόβιλος επέρχεται, η πληροφορία που αιωρείται στον αέρα, τους χαλάει τα προδοτικά τους σχέδια και αποκαλύπτει τις πρακτικές και την αδυναμία τους να κρυφτούν πλέον πίσω από το δάκτυλό τους.
Έτσι στις 12/03/12 δια στόματος Τζουμάκα, σε συνέντευξή του στο Ράδιο 9 ακούσαμε για 175 πρωτοκλασάτα και μη στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, μέλη κεντρικών επιτροπών, γραμματείς και φαρισαίους που χωρίς να συντρέχουν λόγοι παρεμπόδισης, αλλά και ούτε μετά από προτροπή παραγόντων του κόμματος, αποφάσισαν να μην προσέλθουν στο «ιερό» τους καθήκον της συλλογής υπογραφών για την ανάδειξη του νέου «τσάρου» του καταρρέοντος πλέον σχηματισμού που τόσο βασάνισε και πρόδωσε στα χρόνια της διακυβέρνησής του την πατρίδα μας.
Μεταξύ άλλων και ενισχύοντας την τοποθέτησή μας για την επικείμενη διάλυση, του αποκόμματος πλέον, του πάλαι ποτέ Πα.Σο.Κ. απεκάλυψε στο «έγκριτο» παπαγαλάκι, που προσπαθούσε εναγωνίως να μαζέψει τα αμάζευτα, ότι το κόμμα που κόπτεται για το καλό του λαού χρωστάει υπέρογκα ποσά σε ενοίκια για τους χώρους στέγασης που χρησιμοποιεί, ενώ εκκρεμούν αγωγές εξώσεων από τους ιδιοκτήτες των χώρων αυτών.
Δεν παρέλειψε δε, να χαρακτηρίσει εκβιασμό και κωμωδία και όχι πραγματικές εκλογές, αυτές της ερχομένης Κυριακής για την ανάδειξη του νέου ( λες και δεν τον ξέρουμε) προέδρου του κόμματος, οι οποίες θα γίνουν σε κλίμα και με πνεύμα αποχής, με αντιπαλότητες στις πολιτικές θέσεις, και διάσπασης του εκλογικού σώματος της βάσης.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, το φοβισμένο πλέον κοπάδι της διαπλοκής και των συμφερόντων, έχει χαράξει πανικόβλητο πορεία προς το γκρεμό και νομοτελειακά οδηγείται σε πλήρη διάλυση, βορά στα νύχια και δόντια των αρπακτικών που είναι έτοιμα να κατασπαράξουν ότι έχει απομείνει από τις άρρωστες, μολυσμένες σάρκες του.
Εμείς μακριά από τις πρακτικές τους και μετέχοντας ακόμα πιο δυναμικά στις εξελίξεις, οφείλουμε απρόσκοπτα να προτάξουμε τις θέσεις, την ιδεολογία και τις ίδιες μας τις ζωές ακόμα εάν χρειαστεί, προκειμένου να αναστήσουμε μέσα από τις στάχτες και τη σαπίλα που μας οδήγησαν, το ιερότερο των ιδανικών που τόσο πρόστυχα αυτά τα ανθελληνικά σκουλήκια πρόδωσαν, την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Συσπειρωθείτε, επανδρώστε δυναμικά, ενταχθείτε και εντάξτε και άλλους στις τάξεις της μόνης πραγματικής και πατριωτικής φωνής, της μόνης αλήθειας που έχει τις προτάσεις και τη θέληση να ξαναζωντανέψει την ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: