Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι εκπρόσωποι του δικομματισμού!

590 8bff3736a7fb6a536bc013cc3be213d6

Ηλικιωμένος πέταξε γιαούρτι στον Ευάγγελο Βενιζέλο
Μετά τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, την οργή των Ελλήνων πολιτών εισέπραξε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Περιμένοντας να λάβει το λόγο στη διάρκεια της επεισοδιακής, όπως εξελίσσεται, Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, ένας ηλικιωμένος με πατερίτσα, του πέταξε ένα γιαούρτι, προκαλώντας προσωρινά αναστάτωση. Ο άνθρωπος που προέβη στην ενέργεια αυτή, είπε ότι έχει απελπιστεί από τις συνεχείς περικοπές στη σύνταξή του, ενώ... του έχει ανέβει και το σάκχαρο! Πάντως, συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου διέρρεαν ότι ο ηλικιωμένος είναι ψυχικά ασθενής (η φωτογραφία από την ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Ν. Χατζηνικολάου).
Στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, υπήρχε από την αρχή ένταση. Παριστάμενοι διέκοψαν με φωνές τον Πάρι Κουκουλόπουλο στη διάρκεια της ομιλίας του, προκαλώντας γενικευμένη σύγχυση. Όσο για αυτά που είπε ο ΓΑΠ από το βήμα της εκδήλωσης, αυτά ανέρχονται στη σφαίρα του ανεξήγητου, όπως η ατάκα του ότι μετανιώνει που δεν ζήτησε νωρίτερα το δημοψήφισμα.
Σήμερα, στη Μεσσηνία και παρά τη μεγάλη προσπάθεια κινητοποίησης που καταβλήθηκε από τη ΝΔ στη γενέτειρα του προέδρου της, το μόνο που κατάφερε το συγκυβερνών κόμμα του μνημονίου, είναι να μαζέψει μερικές εκατοντάδες στα εγκαίνια της γέφυρας του Νέδοντα και μάλιστα, υπό αστυνομικό κλοιό για το φόβο επεισοδίων. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ιστολόγια, είναι πολύ χαρακτηριστικές.
http://www.elkosmos.gr/politiki/politiki/dikommatismos/10645-2012-03-10-15-03-27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: