Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Times Νέας Υόρκης: “Το νέο Μνημόνιο δε σώζει την Ελλάδα, αλλά τις τράπεζες”

Το παραδέχονται οι πάντες, εκτός από το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα
Σε σημερινό της άρθρο, η εφημερίδα New York Times επιβεβαιώνει την άριστα μεθοδευμένη υποδούλωση της Πατρίδας μας στο διεθνές τοκογλυφικό κύκλωμα, η οποία θα οδηγήσει στην εθνική καταστροφή της Ελλάδος, στην εξαφάνιση της από τον παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό χάρτη. Μιας Ελλάδος, η οποία λειτουργεί ως διαπομπευόμενο πειραματόζωο στα σχέδια του αμερικανοσιωνιστικού τραπεζικού συστήματος αλλά και ως ανάχωμα στην οικονομική πτώση των λοιπών ευρωπαϊκών χωρών. Το άρθρο επιβεβαιώνει όλα όσα διακηρύσσει τόσους μήνες το Κίνημά μας, η μόνη Εθνικιστική φωνή που αντιστέκεται σθεναρά στα όποια παιχνίδια του ξεπουλήματος και της εθνικής μας γενοκτονίας.
Τι αναφέρει η εφημερίδα; Τα αυτονόητα. Ότι η νέα δανειακή συμφωνία προορίζεται για άλλους σκοπούς και όχι φυσικά για την διάσωση της Ελλάδος, καθώς «το πακέτο διάσωσης δεν έχει ως στόχο να σώσει την Ελλάδα», αλλά να προστατεύσει το τραπεζικό σύστημα. Και αυτό, γιατί σε περίπτωση κατάρρευσης της Ελλάδος «θα συμπαρασύρει και το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα». Η δε Ευρώπη, μέχρι την οριστική συμφωνία, « θα έχει στήσει ένα φράχτη γύρω από την ελληνική τραγωδία για να προστατεύσει το μεγαλύτερο μέρος -αν και όχι ολόκληρη ίσως- την Ευρωζώνη και τότε θα μπορεί να αφήσει την Ελλάδα να πέσει».
ΥΓ1: Αυτά διατυπώνονται κάπου αλλού, κάπου μακριά. Στο Γραικυλιστάν, τα φιλοκυβερνητικά αλαλάζοντα και διεφθαρμένα ΜΜΕ παίζουν τον μοιραίο ρόλο τους στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας. Είναι οι υποτακτικοί γυμνοσάλιαγκες που βάζουν… πλάτη στους, εν τω Κυνοβουλίω, πιστούς μνημονιακούς υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων. Ούτε λόγος για στάση πληρωμών, ούτε λόγος για το ενδεχόμενο (και ευκταίο) μιας πτώχευσης, κουβέντα για την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, τη δραχμή. Αυτά θα προκαλούσαν την ανάκαμψη της Ελλάδος, αλλά σίγουρα και την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικών κυκλωμάτων της Ευρώπης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και τίποτα δεν λαμβάνει χώρα με το αζημίωτο.
ΥΓ2: Το άρθρο κλείνει με τον ειρωνικό σχολιασμό: «Οσο για την διάσωση της Ελλάδος; Ε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα». Τόσο απλά. Τόσο ανερυθρίαστα και προκλητικά.

http://xryshaygh.wordpress.com/2012/02/10/times-%ce%bd%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%85%cf%8c%cf%81%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%ce%b5-%cf%83%cf%8e%ce%b6%ce%b5%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια: