Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σκοπιανή προπαγάδα: Μέχρι και τους… Τρώες, τους θέλουν σλάβους!

Οι Αρχαίοι Μακεδόνες, η γλώσσα τους και οι τερατολογίες της σκοπιανής προπαγάνδας!
Ενάντια σε κάθε σοβαρή ιστορική μελέτη, ενάντια στα ευρήματα της αρχαιολογίας, οι Σκοπιανοί επιμένουν ότι είναι οι κατ’ ευθείαν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Επιχειρώντας, λοιπόν, να δώσουν επιστημονική χροιά και βάση στους ανιστόρητους ισχυρισμούς τους, έχουν προχωρήσει σε τέτοιες τερατολογίες που είναι αδιανόητο να συλλάβει ανθρώπινος νους! Έφθασαν στο σημείο να γράφουν ότι έχουν αποκρυπτογραφήσει την Γραμμική Α και ότι αυτή είναι… σλαβική γλώσσα!
Η δε σύγχρονη «λόγιος» Μπελτσέφσκι έχει γράψει μελέτη σύμφωνα με τη οποία η Ιλιάδα και η Οδύσσεια είναι γραμμένες σε μια πρωτοσλαβική διάλεκτο πολύ κοντά στην λεγόμενη σλαβομακεδονική!
Όπως λοιπόν ισχυρίζονται μεταξύ άλλων καθηγητές της ιστορίας των Πανεπιστημίων τους, εξετάζοντας τα πολιτιστικά στοιχεία οι Τρώες ήταν ένας σλαβικός λαός! Μάλιστα ο ιστορικός Αλέξανδρος Ντόνσκι γράφει ότι διαβάζοντας κανείς την περιγραφή του κάστρου της Τροίας, όπως αυτή υπάρχει στην Ιλιάδα του Ομήρου, έχει την εντύπωση ότι περιγράφεται μία σλαβική πόλη! Δεν τους έφθαναν όμως οι Τρώες. Σλάβοι για αυτούς ήταν και οι αρχαίοι Πελασγοί καθώς και οι Παίονες, οι Δάρδανοι, οι Φρύγες, οι Ιλλυριοί αλλά και οι… Κρητικοί της εποχής του Μίνωα!!! Επειδή όμως το παραλήρημά τους δεν έχει όρια, μιλούν για λείψανα αρχαίων επιγραφών, τα οποία «αποδεικνύουν» τους ισχυρισμούς τους. Ιδού μερικά από τα ονόματα των περιφήμων αυτών «ιστορικών», που γράφουν αυτές τις παλαβομάρες: Βασίλ Ιλίοφ, Σεργκέι Ρατζίκοφ, Ματέι Μπορ, Άντονι Άμπροζιτς κλπ. Έφθασαν στο σημείο οι άνθρωποι να γράφουν ότι έχουν αποκρυπτογραφήσει την Γραμμική Α και ότι αυτή είναι… σλαβική γλώσσα! Η δε σύγχρονη λόγιος Μπελτσέφσκι έχει γράψει μελέτη σύμφωνα με τη οποία η Ιλιάδα και η Οδύσσεια είναι γραμμένη σε μια πρωτοσλαβική γλώσσα πολύ κοντά στην λεγόμενη σλαβομακεδονική!
Όσο για τους Αχαιούς, αυτούς δεν τους θεωρούν δικούς τους. Σύμφωνα με τις τερατολογίες τους μάλιστα η Πελοπόννησος είχε κατοικηθεί από Αιγύπτιους, Αιθίοπες και Αφρικανούς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: