Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Δεν θα λείψει σε κανέναν και ιδιαίτερα από τους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών, οι οποίοι πάντα έβρισκαν την πόρτα του κλειστή. Πριν από λίγο, ο Χρήστος Παπουτσής υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό της trilateral Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος που ευαγγελίζεται την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Η είδηση ενθουσίασε πολύ κόσμο, ο οποίος βίωσε για άλλη μια φορά στο πετσί του την απροθυμία της πολιτείας να προστατεύσει την έννομη τάξη, το κέντρο της Αθήνας και τους πολίτες της και τον εμπορικό κόσμο, από τη μήνη των συμμοριών της άκρας αριστεράς. Η δε ανακάλυψη ενός μεγάλος ισχύος εκρηκτικού μηχανισμού σε βαγόνι του μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω, αλλά και το «σκοτάδι» γύρω από αυτή την υπόθεση, όπως και το χάος που επικράτησε προ τριών εβδομάδων για άλλη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας, αναδεικνύει την απονεύρωση των μηχανισμών ασφαλείας της χώρας μας. Οι τελευταίοι, από προστάτες του πολίτη και του δημόσιου συμφέροντος, επί των αλήστου μνήμης πλέον ημερών του Χρήστου Παπουτσή, μεταβλήθηκαν σε πραιτοριανούς και θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Και τα αποτελέσματα, είναι ορατά τοις πάσι.

Ο κ. Παπουτσής (όπως και κάθε άλλο πολιτικό παράγωγο του κομματικού σωλήνα), δεν θα λείψει σε κανέναν απολύτως. Χαρακτηριστικό είναι ότι παραιτείται, όχι γιατί έχασε τον έλεγχο στο κέντρο με αποτέλεσμα φοβερές καταστροφές, όχι γιατί τοποθετήθηκε από αγνώστους μια βόμβα στο μετρό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν χιλιάδες πολίτες, αλλά για να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ας τον «χαίρονται» οι «σύντροφοί» του...
http://www.elkosmos.gr/politiki/politiki/dikommatismos/10574-2012-02-27-13-39-19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: