Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Η Μαρί Λεπέν κατά της τρόικας που διαλύει την Ελλάδα και την Ευρώπη

οικονομική κρίση και τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, «οπλίζουν» με καταλυτικά επιχειρήματα τα εθνικιστικά κόμματα και κινήματα της Ευρώπης, καθώς αναδεικνύουν την πραγματική στόχευση των γραφειοκρατών της ΕΕ: την κατάργηση των εθνικών κρατών και τη δημιουργία ενός ομοσπονδιακού μορφώματος στην Γηραιά Ήπειρο, που θα ελέγχεται από μια γραφειοκρατική ελίτ-δορυφόρο των επιχειρηματικών συμφερόντων. Όλοι παρακολουθούν πάντως τις εξελίξεις στη χώρα μας με κομμένη την ανάσα, ενώ το ρεύμα ευρωσκεπτικισμού, αλλά και το αίτημα για μια Ευρώπη ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΘΝΩΝ, φουντώνει παντού, τρομάζοντας τους μηδενιστές χαρτογιακάδες των Βρυξελών.
Η 43χρονη ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου (Front National) της Γαλλίας, Μαρί Λεπέν δήλωσε σήμερα ότι το κόμ ατης αποτελεί τη μόνη γνήσια δύναμη της αντιπολίτευσης απέναντι στα κόμματα του κατεστημένου στη χώρα της, η πολιτική των οποίων θα οδηγήσει τη Γαλλία σε μια «τραγωδία ελληνικού τύπου». Με την υποψηφιότητα της Λεπέν να αναδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής και να τη φέρνει Τρίτη στις δημοσκοπήσεις για την πρόθεση ψήφου στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 22 Απριλίου 2012, η Γαλλίδα πολιτικός δήλωσε στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του κόμματός της στη Λιλ, ότι οι Γάλλοι ψηφοφόροι «πρέπει να διώξουν αυτά τα κόμματα που μας έχουν γονατίσει. Είμαι η μοναδική αντιπολίτευση στα UMPS (όπως αποκάλεσε περιπαικτικά το κυβερνών κόμμα του Σαρκοζί UMP και το Σοσιαλιστικό του Ολάντ). Αυτοί είναι υποψήφιοι της τρόικας και δεν μπορούμε να στραφούμε σε αυτούς».
Η Λεπέν, έδειξε να κατανοεί το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι «η τρόικα ενώνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ κατά του λαού. Στο όνομα του ενιαίου νομίσματος ρίχνει στο δρόμο τους Έλληνες. Νομίζετε ότι θα ξεχάσει το Παρίσι; Όχι. Βρίσκεται στο δρόμο της». Είναι σαφές ότι η προεκλογική εκστρατεία του Εθνικού Μετώπου στοχεύει να αναδείξει το αδιέξοδο των πολιτικών που εφαρμόζει στη Γαλλία, σε αγαστή συνεργασία με το ντόπιο κατεστημένο, ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.
http://www.elkosmos.gr/international-news/international-news/europe/10524-2012-02-18-18-49-49.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: