Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑ 75.000.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τελείωσε -επιτέλους- η καταμέτρηση των ζημιών στις περιουσίες των απλών ανύποπτων Ελλήνων, που κάηκαν ή λεηλατήθηκαν από αναρχοκομμουνιστές, λαθρομετανάστες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, τη «μαύρη Κυριακή» 12 Φεβρουαρίου 2012. Το αποτέλεσμα; Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε πέντε, αλλά εβδομήντα πέντε εκατομμύρια (75.000.000) ευρώ κόστισε στον κοσμάκη η… «αντίσταση και πάλη» των κουκουλοφόρων εμπρηστών της αριστεράς (και της… προόδου)!

Και βέβαια, οι καταστηματάρχες θέλουν να αποζημιωθούν κι έχουν όλα τα δίκια του κόσμου. Αλλά, να αποζημιωθούν από ποιον; Από τις ασφαλιστικές εταιρείες; Μα, οι ασφαλιστικές εταιρείες εδώ και χρόνια δεν ασφαλίζουν καταστήματα του κέντρου των Αθηνών, για ευνόητους λόγους. Από το «κράτος»; Αστεία πράγματα! Αν τα πάρουν, θα τα πάρουν σε «σαράντα χρόνια τούρκικα», που λέμε. Μέχρι τότε οι καταστηματάρχες θα πρέπει να αποκαταστήσουν τις ζημιές από την τσέπη τους –αν έχουν, που δεν έχουν- και να περιμένουν τα «σαράντα χρόνια τούρκικα», που λέγαμε.

Ποια είναι η λύση; Να πληρώσουν τις ζημιές αυτοί που τις έκαναν! Δηλαδή, οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί. Φυσικοί αυτουργοί όσοι συνελήφθησαν κι άλλοι που καταζητούνται. Ηθικοί αυτουργοί αυτοί που τους προσέφεραν «νομική» και πάσης φύσεως προστασία. Κι αν δεν τα καταβάλλουν –για λόγους… «αντίστασης και πάλης»- να τους τα κρατήσουν από την κρατική επιχορήγηση προς τα κόμματα!  xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: