Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς και οι αντιδράσεις στην ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους

Σε κρίσιμες εποχές εθνικής αλλοτρίωσης και φυλετικής διάβρωσης, Ιεράρχες της Εκκλησίας λαμβάνουν μαχητική θέση σε καίρια ζητήματα. Κόντρα σε όλα τα στημένα αντεθνικά παιχνίδια. Κόντρα στις χρυσοπληρωμένες παρτίδες των ελληνόφωνων εν τω Κοινοβουλίω. Το’ πε και το’ κανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Προς μηνός είχε αντιδράσει δυναμικά, εκφράζοντας την εναντίωσή του στην απόφαση της Βουλής, για την μετασκευή κτηρίου του Πολεμικού Ναυτικού στον Ελαιώνα Αττικής και μετατροπής του σε επίσημη έδρα των ισλαμιστών λαθροεποίκων.
Τώρα, και εμπράκτως, προσφεύγει στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, το Συμβούλιο της Επικρατείας, από κοινού με συμπολίτες και κατοίκους της περιοχής, ζητώντας την ακύρωση της υπουργικής απόφασης της 7.11.2011, για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους στην πολύπαθη περιοχή της Αττικής, καθώς «η κυβερνητική απόφαση να κατασκευαστεί με δαπάνες του Δημοσίου, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά, παραβιάζει πλέγμα συνταγματικών διατάξεων». Το οποίο έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς, θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του (αντεθνικού) υπουργείου Παιδείας (βλ. Hanna Bilderberg και Φώφη Γεννηματά), και φυσικά ο φορολογούμενος και πένητας λαουτζίκος θα επιβαρυνθεί με τις σχετικές δαπάνες, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.
Γενναίος στον λόγο του, ο Σεβασμιώτατος εξακοντίζει τα βέλη του προς πάσα ανθελληνική και φιλοϊσλαμική κατεύθυνση, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι «η ίδρυση ενός τεμένους όχι μόνο θα πλήξει τη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη της ελληνικής κοινωνίας αλλά θα αποτελέσει και το εναρκτήριο λάκτισμα μίας σειράς γεγονότων που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν στην αποδόμηση της συνοχής του ελληνικού έθνους, ως λαού χριστιανών ορθοδόξων». Καταλήγοντας, με ανήσυχο και διορατικό πνεύμα για όσα συμβαίνουν στο τόπο μας, ο Σεβασμιώτατος επισημαίνει: «αρκεί να αναλογιστεί κανείς το πλήγμα που θα δέχεται καθημερινά το χριστιανικό συναίσθημα των περιοίκων και των διερχομένων Ελλήνων, όταν 5 φορές την ημέρα, θα είναι υποχρεωμένοι να ακούν το ‘κάλεσμα’ του ιμάμη προς τους μουσουλμάνους για προσευχή». (ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Ο Έλληνας εδώ και χρόνια τελεί υπό την, έξωθεν επιβαλλόμενη πολυπολιτισμική και αλλοτριωτική διεθνιστική, κατοχή. Όταν τα πάντα καταρρέουν στο Γραικυλιστάν και ο Ελληνικός λαός βυθίζεται στην απόγνωση και την οικονομική ανέχεια, τελικά το μόνο που λειτουργεί… ρολόι είναι ο,τιδήποτε αφορά στην ταχύτατη εξυπηρέτηση των απρόσκλητων, μουσουλμάνων λαθραίων εποίκων. Ένα έγκλημα, συνειδητά οργανωμένο. Εις βάρος της εθνικής, θρησκευτικής, φυλετικής και πολιτιστικής συνοχής και καθαρότητας!
ΥΓ1: Μιας και μας ήρθε στο μυαλό, σας θυμίζουμε παλαιότερη δήλωση του νυν υπουργού Υποδομών και δήθεν… υπερπατριώτου, κ. Βορίδη, περί του θέματος: «Δεν είπαμε ποτέ ότι δε θέλουμε θρησκευτικά τεμένη στην Ελλάδα, αλλά έχει σημασία το μέγεθος και η τοποθεσία. Έχει σημασία ο όγκος κι αν αυτό θα λειτουργεί σαν πολιτιστικό κέντρο ή μόνο σα τέμενος…». Εν ολίγοις, έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!
ΥΓ2: Τα πρόβατα ξυπνήσανε, κ. Βορίδη. Τεμένη, ποτέ και πουθενά!
http://xryshaygh.wordpress.com/2012/01/04/%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια: