Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Εξευτέλισε το Σύνταγμα και τις ελευθερίες των Ελλήνων η Χούντα του μνημονίου

AΠΑΓΟΡΕΥΣAN ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ! Χημικά σε ηλικιωμένους και έγκυες γυναίκες – Όλα αυτά κατόπιν άνωθεν εντολών της συγκυβέρνησης(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Λά.Ο.Σ.…)
Από τις επτά παρά τέταρτο ευρίσκοντο εις το χώρο της συγκεντρώσεως περισσότερα από 500 άτομα όπως γράφει το zougla.gr. Η αστυνομία ήταν ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ έτοιμη να ρίξει χημικά, φορώντας μάσκες και έχοντας περικυκλώσει την συγκέντρωση χωρίς λόγο σε απόσταση μισού μέτρου. Εισαγγελέας δεν υπήρχε κι ένας αστυνομικός διευθυντής ο οποίος ήταν εκεί είπε ότι… εκτελεί εντολές. Ξαφνικά άρχισαν να ρίχνουν χημικά.( Το ΒΗΜΑ radio πριν λίγα λεπτά είχε πεί επί λέξη: “Το αυγό του φιδιού έχει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και καλείται κάποιος να το σπάσει…”! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ!
Η συγκέντρωση δεν διαλύθηκε!
Αποχώρησε συντεταγμένη προς τα γραφεία μας, όπου εκεί είχαν στηθεί διμοιρίες ΜΑΤ για συλλήψεις έξω από τα γραφεία ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Η χούντα των τοκογλύφων σε όλη της το θλιβερό μεγαλείο και με όργανά της κάποιους επίορκους που εκτελούν παράνομες εντολές και ασφαλώς έχουν ποινικές ευθύνες. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει την Αγώνα της και δεν την τρομάζει η βία των τραμπούκων των τοκογλύφων. Αν νομίζουν ότι με τέτοιους γελοίους τρόπους θα σταματήσουν την πορεία μας κάνουν λάθος.

Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι για τα όσα συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, δηλαδή την κατάργηση του Συντάγματος την πολιτική ευθύνη έχει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ και φυσικά του Λά.Ο.Σ….

(Δείτε το video)

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: