Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η τουρκική Προπαγάνδα σε όλο της το Μεγαλείο


Ο χτεσινός τουρκο''κυπριακός'' Τύπος αναφέρεται στον αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ των ομάδων Απόλλωνα και Γαλατάσαραϊ, με την εφημερίδα ''Βολκάν'' να ισχυρίζεται ότι η επίθεση των Ε/κ είχε ως στόχο το θάνατο των Τούρκων!!

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού Σουάτ Κιλίτς ισχυρίστηκε ότι «οι Ε/κ, οι οποίοι επιτέθηκαν κατά των Τούρκων αθλητριών, δεν είναι δυνατόν να αναλάβουν την προεδρία της ΕΕ».


Ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών των κατεχομένων Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν είπε ότι τα επεισόδια των φανατικών Ε/κ δεν συμβάλλουν στη διαδικασία των συνομιλιών και στις προσπάθειες για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.

Είπε ότι αν επιδιώκεται η επίτευξη συμφωνίας θα πρέπει να προλαμβάνονται παρόμοια επεισόδια και ισχυρίστηκε ότι «η ε/κ πλευρά κλείνει τα μάτια και τα ανέχεται».

Σύμφωνα με τον Οζγκιουργκιούν, τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν σοβαρά και έφερε ως παράδειγμα το σύνθημα ''Η Κύπρος είναι ελληνική''.

Αρθρογράφοι καλούν τη διεθνή ομοσπονδία να τιμωρήσει την κυπριακή ομάδα.

Εξάλλου, όπως γράφει η ''Σταρ'', κατά τη διάρκεια του αγώνα Ζενίθ-ΑΠΟΕΛ, φίλαθλοι έκαψαν σημαία του ψευδοκράτους.

Η λεγόμενη τ/''κ'' ομοσπονδία ποδοσφαίρου κατήγγειλε το γεγονός στην ΟΥΕΦΑ, η οποία με επιστολή της ημερομηνίας 4 Δεκεμβρίου γνωστοποίησε ότι θα εξετάσουν την καταγγελία και θα τη συζητήσουν στο επόμενο πειθαρχικό συμβούλιο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: