Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Το Αλβανικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι καταγγέλλει την Ελλάδα. Το Ελληνικό καταγγέλλει επίσης την Ελλάδα!

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα πολλές ΜΚΟ χρηματοδοτούνται αδρά για να σέρνουν την Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια και να φροντίζουν τα συμφέροντα χωρών που εποφθαλμιούν τα άγια χώματα της Πατρίδας μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Ελληνικό (;) Παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Ενδεικτικό ότι μόνο για το 2011 στην ιστοσελίδα του «παρατηρητηρίου» υπάρχουν δημοσιευμένες 6 καταδίκες της Ελλάδας που υποκινήθηκαν από τον συγκεκριμένο οργανισμό και μηδενικές παρεμβάσεις, όσον αφορά την κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών στην Αλβανία.
Τι πράττει όμως αντιστοίχως το Αλβανικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι; Θα περίμενε κανείς να ακολουθεί την πρακτική Βαλλιανάτου – Δημητρά και να καταγγέλλει την ίδια του την χώρα για παραβιάσεις κλπ. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι! Το Αλβανικό Παρατηρητήριο λειτουργεί, από ότι φαίνεται, σε πλήρη συνεννόηση με το αντίστοιχο Ελληνικό (;), αποδεικνύοντας ότι οι εν λόγω ΜΚΟ δεν δρουν ανεξάρτητα, αλλά λειτουργούν ως φορείς εξωτερικής πολιτικής και μάλιστα συντονισμένα. Έτσι οι Αλβανοί «παρατηρητές» όχι μόνο δεν καταγγέλλουν την χώρα τους για την παραβίαση των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών, αλλά καταγγέλλει την Ελλάδα, όπως πράττει και το Ελληνικό (;) Παρατηρητήριο. Ο λόγος της καταγγελίας; Το «ανθρώπινο δικαίωμα» του UCK να μεταφέρει δυνάμεις του στην χώρα μας, ή επί λέξει η απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα ατόμων που αναφέρουν ως τόπο γεννήσεως τους την «Τσαμουριά»!
Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα στην Αλβανία και την Ελλάδα! Οι Αλβανοί χρηματοδοτούν μία οργάνωση που έχει ως σκοπό της την υπεράσπιση των συμφερόντων της Αλβανίας, ενώ την ίδια ώρα η Ελλάδα χρηματοδοτεί μια οργάνωση που έχει ως σκοπό της την υπεράσπιση των συμφερόντων της Αλβανίας. Για να ομιλούμε και επακριβώς στην ιστοσελίδα του ΕΠΣΕ υπάρχουν τουλάχιστον 6 άρθρα που έχουν αναφορές σε «τσάμικη μειονότητα» και μία τουλάχιστον υπεράσπιση ημερίδας που διοργανώθηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με σκοπό την ανακίνηση του θέματος «Τσαμουριάς» και «Τσάμικης μειονότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: