Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!

Από κοντά και οι αμερικανοκομμουνιστές-σταλινοτσολιάδες των ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ… Τυχαίο; Δε νομίζω!
Έτσουξε ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο η επίσημη ανακοίνωση του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών για την συμπεριφορά προς τον ηγούμενο Εφραίμ. Και όλοι μαζί, με αγαστή σύμπνοια, την καταδίκασαν μετά πρωτοφανούς μανίας: Κατ’ αρχάς το υπουργείο Εξωτερικών της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛάΟΣ δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις! Είναι να τρελαίνεται κανείς! Οι εκπρόσωποι ενός πολιτικού κατεστημένου μόνιμου καρπαζοεισπράκτορα πάντων και πασών, πολύ ισχυρών (Αμερικανοσιωνιστών), λιγότερο ισχυρών (Τούρκων) και τελείως ανίσχυρων (Αλβανών, Σκοπιανών κ.λπ.) βγάζει γλώσσα! Ήμαρτον!
Ανακοίνωση όμως κατά της Ρωσσίας εξέδωσαν και τα τρία κόμματα της άκρας αριστεράς. Το αστείο στην υπόθεση, είναι ότι το «τιμημένο Κουκουέ» αποκαλεί την Ρωσσία «ιμπεριαλιστική»! Αν είναι δυνατόν! Με τι θράσος! Οι κουκουέδες που κάποτε δεν πήγαιναν ούτε για… κατούρημα –που λέει ο λόγος- αν δεν τους το επέτρεπε η «μαμά» Μόσχα, μιλάνε τώρα για «ρωσσικό ιμπεριαλισμό»! Έλεος! Τι άλλο θ’ ακούσουμε; Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση των αμερικανοκομμουνιστών-σταλινοτσολιάδων του ΚΚΕ:
«Η παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας για την υπόθεση του ηγούμενου Εφραίμ είναι απαράδεκτη. Ο λαός πρέπει να προβληματιστεί, για το ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα και για ποιο λόγο ενδιαφέρεται γι’ αυτή την υπόθεση η Ρωσική κυβέρνηση».
Εντονότατη ήταν και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Κοινοβουλευτικό του Εκπρόσωπο Θοδωρή Δρίτσα να δηλώνει:
«Η νέα παρέμβαση της κυβέρνησης της Ρωσίας στο ζήτημα της προσωρινής κράτησης του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου είναι απολύτως απαράδεκτη. Πολύ περισσότερο που ετούτη τη φορά είναι επίσημη δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών. Οι σκοπιμότητες είναι εμφανείς και αφορούν την εσωτερική πολιτική κατάσταση στη Ρωσία, αλλά και τις επιδιώξεις της εξωτερικής πολιτικής της. Καμία όμως σκοπιμότητα δεν δικαιολογεί αυτήν την απροκάλυπτη επέμβαση σε εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας και μάλιστα με ηγεμονικό ύφος και με υποδείξεις προς τις Ελληνικές δικαστικές αρχές».
Οι δε… ανανεωτικοί της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:
«Είναι απαράδεκτες οι πιέσεις που ασκούνται στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ανεμπόδιστα πρέπει να ασκεί το έργο της. Η ατιμωρησία και άλλων υπαιτίων του σκανδάλου του Βατοπεδίου, που προέκυψε από το επίσης απαράδεκτο πολιτικό-νομικό πλαίσιο, δεν δικαιολογεί συμψηφισμούς και μεροληψίες».
Οι… αντιιμπεριαλιστικές ανακοινώσεις των κομμάτων της άκρας αριστεράς, δείχνουν και κάτι άλλο, που το’ χουμε πει χίλιες φορές από δω: πως πέρα από τον επιφανειακό λεκτικό «αντιαμερικανισμό» της αριστεράς, για άσχετα με την Ελλάδα θέματα (τύπου πόλεμος στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν κ.α.), στην πραγματικότητα αυτή ταυτίζεται με όλες τις αμερικανοσιωνιστικές επιδιώξεις για τα καθ’ ημάς: υπέρ της λαθρομετανάστευσης, των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» των λεγόμενων «μειονοτήτων», υπέρ της ελληνο-τουρκικής «φιλίας», υπέρ του «να τα βρούμε» με τα Σκόπια, γιατί «το όνομα δεν έχει σημασία», υπέρ της πλήρους εγκατάλειψης των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών, υπέρ της περιθωριοποίησης της Ορθόδοξης Εκκλησίας κ.τ.λ. Έτσι εξηγείται άλλωστε και η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει το ξενόδουλο (στους Αμερικανοσιωνιστές) σύστημα την διαφαινόμενη εκλογική άνοδο της άκρας αριστεράς, ενώ βλέποντας το πράγμα επιφανειακά θα ’πρεπε να «καίγεται»! Ή μήπως υπάρχει τεχνητή ώθηση του κόσμου προς τα αριστερά –μέσω των δημοσκοπήσεων, για μια ασφαλή εκτόνωση της οργής και αγανάκτησης,- αφού «κι αυτοί δικοί μας είναι»;
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/12/29/%ce%bf%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια: