Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΑΙΒΑΝΕΖΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Διαβάστε τα σχέδια των τουρκαλάδων, τα οποία δημοσιεύουν τα tourkikanea.gr: "Η Τουρκία για να συμβάλει στις συνομιλίες στην Κύπρο πρότεινε αυτό που ονόμασε ως ¨μοντέλο Ταϊβάν¨ ώστε με μια διπλωματική διευθέτηση να ανοίξει τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τον εναέριο χώρο της στον Ελληνοκυπριακό τομέα.
Ο υπουργός Ε.Ε. και αρχιδιαπραγματευτής Εγεμέν Μπαγίςσχετικά με το θέμα δήλωσε τα εξής : ¨Την στιγμή που ένα αεροπλάνο των ‘British Airways, Air France, KLM ή της Lufthansa προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ερτζάν (σημ μεταφρ. : αεροδρόμιο στα κατεχόμενα), η Τουρκία είναι έτοιμη να ανοίξει όλα τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τον εναέριο χώρο της για τα πλοία και αεροπλάνα του ελληνοκυπριακού τομέα. Η προσγείωση ενός αεροπλάνου αυτών των εταιριών στο Ερτζάν θα θα σημαίνει αναγνώριση της ΤΔΒΚ. Θα αποτελεί μια εμπορική πράξη όπως συμβαίνει και στο μοντέλο της Ταϊβάν¨.
Ο Μπαγίς όταν ρωτήθηκε εάν η Τουρκία διαθέτει ένα πλάνο Β σε περίπτωση που οι συνομιλίες για την επανένωση της κύπρου αποτύχουν είπε : ¨Η Τουρκία διαθέτει πλάνο Β, Γ, Δ και ακόμα και Ε¨.
Εφ. Ακσάμ"
http://www.stoxos.gr/2011/11/blog-post_8140.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: