Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Συνοριοφύλακες: Η κυβέρνηση μας μετέτρεψε σε σιτιστές, νοσοκόμους, σταθμάρχες και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες…”
Τραγική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνεχιζόμενη και ακώλυτη είσοδος των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε, μόνο τον μήνα Οκτώβριο, πέρασαν από τα τρύπια σύνορα μας στον Έβρο 9.700 μετανάστες. Ωστόσο ο αριθμός αυτός έχει περιέλθει σε ασαφή νούμερα, καθώς τα ανεξέλεγκτα κύματα των λαθροεισβολέων έχουν προκαλέσει δυσχέρεια στον ακριβή υπολογισμό τους. 
Οι συνοριοφύλακες, σε ανακοίνωσή τους, καταγγέλλουν «την πολιτική της κυβέρνησης που μας μετέτρεψε σε σιτιστές, νοσοκόμους, σταθμάρχες και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες, μιας και την μια ημέρα είσαι λαθρομετανάστης και την επομένη είσαι με άδεια παραμονής ενός μήνα (που ανανεώνεται επ’ άπειρο) έχεις δικαιώματα, αλληλέγγυους και καμία υποχρέωση. Οι εικόνες που παρουσιάζουν οι πόλεις και τα χωριά του Έβρου, μόνο ντροπή πλέον μας κάνουν να αισθανόμαστε».
Στις κρίσιμες εθνικά και εξαθλιωτικές οικονομικά συνθήκες, τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει ο Ελληνικός λαός, έχει προστεθεί εδώ και χρόνια η μάστιγα της λαθρομετανάστευσης. Μια ανοιχτή πληγή που αιμορραγεί και σαπίζει το σώμα και την ψυχή της ελληνικής κοινωνίας. Με τα λόγια, όμως, εύκολα χτίζει κανείς ανώγια και κατώγια… Μόνη λύση το γκρέμισμα του σάπιου, δουλικού και ανθελληνικού πολιτικού μας συστήματος και η εξάλειψη των αναρχοαριστερών «προστατών», που μετέτρεψαν την Πατρίδα μας σε … επίγειο παράδεισο για τους αλλοδαπούς δολοφόνους, βιαστές και ληστές.
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/11/12/%ce%bf%cf%81%ce%b4%ce%b5%cf%83-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b9%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: