Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ντ. Μπακογιάννη: Να καταργηθεί η υποχεωτική βίζα στους Τούρκους για τον Έβρο.

Επισημαίνει ότι η άρση του μέτρου για τα ελληνικά νησιά είχε ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του τουρισμού τους.
«Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, που οι ακριτικές περιοχές πλήττονται περισσότερο, και στην προσπάθεια για ανάκαμψη της ελληνικήςοικονομίας είναι ιδιαίτερα σημαντική η επένδυση στη «βαριά» βιομηχανία της χώρας μας που είναι ο τουρισμός», τονίζει η κ. Μπακογιάννη σε ερώτηση της προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Πολιτισμού.
Είναι προφανώς σαφές ότι η κ. Μπακογιάννη, κάνει άνοιγμα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Και κατά πάσα πιθανότητα, αυτή η κατεύθυνση δεν είναι αυτή των ... ξενοδόχων και των απασχολούμενων στην τουριστική βιομηχανία του Έβρου. Πολύ περισσότερο φαίνεται να είναι η κατεύθυνση του προξενείου. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η Ντόρα Μπακογιάννη αποτελούσε μία από τις κύριες δυνάμεις της ελληνοτουρκικής φιλίας, η οποία χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από το προξενείο στο Έβρο, προκειμένου να προωθηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία κανένα κοινό δεν έχουν με τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή.
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9749:Ντ-Μπακογιάννη-Να-καταργηθεί-η-υποχεωτική-βίζα-στους-Τούρκους-για-τον-Έβρο&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Δεν υπάρχουν σχόλια: