Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ

ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΜΗΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 4 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΥΡΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ... ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
«Οσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ευκαιρία να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία τους;  (ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ; ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΑΠΟ ΚΛΕΜΕΝΑ; ΔΙΚΗΟ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;)

Και πώς μετριέται η πλειοψηφία;

Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια; Υπάρχει το δικαίωμα και η κατάχρησή του, υπάρχει η δίκαιη οργή και ο εκφυλισμός της, υπάρχει καθαρό όριο ανάμεσα σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε μια κοινωνική οργάνωση χωρίς κανόνες, χωρίς δημοκρατικό υπόβαθρο.  (ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ)

Κάνω τις επισημάνσεις αυτές πιστεύοντας ότι η έξοδος της πατρίδας μας από την κρίση δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών αλλά υπόθεση βαθιά πολιτική, βαθύτερα πολιτισμική». (ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΘΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ)

ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.... ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

http://www.stoxos.gr/2011/10/blog-post_101.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: