Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Έδιωξαν τους πολιτικούς από την παρέλαση!

Υπό τα χειροκροτήματα των διαμαρτυρομένων και ανάμεσα σε ελληνικές σημαίες παρήλασαν στη Θεσσαλονίκη σύνδεσμοι εφέδρων και πολιτικά τμήματα
Ως σημαδιακή θα πρέπει να μείνει γνωστή η σημερινή ημέρα, με τα όσα έλαβαν χώρα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Ο συγκεντρωμένος κόσμος δεν άντεξε την κοροϊδία των επισήμων και κατάφερε να τους... διώξει από την παρέλαση. Αυτοί για να εκδικηθούν, έδωσαν εντολή να ακυρωθεί η στρατιωτική παρέλαση. Ο κόσμος όμως παρέμεινε στο σημείο και καταχειροκρότησε τα πολιτικά τμήματα που παρήλαυναν καθώς δεν δεσμεύονταν από τις "ανωτέρω διαταγές".
Οι συγκεντρωμένοι επιτέθησαν φραστικά τόσο κατά του Κάρολου Παπούλια, όσο και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, εκφράζοντας τον θυμό και την αγανάκτησή τους για το σημείο στο οποίο έχουν φέρει την χώρα μας. Φήμες κυκλοφορούν στην πόλη ότι στέλεχος της αστυνομίας το οποίο πήρε εντολή να διατάξει επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, αρνήθηκε να υπακούσει.
Από την άλλη, η αριστερά που θα ήθελε πολύ να "πετύχει" τη ματαίωση της παρέλασης, πήρε και αυτή το μήνυμα που έπρεπε από τον κόσμο, ο οποίος κρατώντας ελληνικές σημαίες χειροκροτούσε συνδέσμους εφέδρων, συνδέσμους ειδικών δυνάμεων και όσους άλλους παρήλασαν. Το καθεστώς ακυρώνοντας τη στρατιωτική παρέλαση, θέλησε να διαστρεβλώσει το μήνυμα των διαμαρτυρομένων. Δεν τα κατάφερε όμως.
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9388:Έδιωξαν-τους-πολιτικούς-από-την-παρέλαση&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Δεν υπάρχουν σχόλια: