Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός διαδηλωτής στο Σύνταγμα!

Ενημέρωση 18:05 Υπέκυψε 55χρονος διαδηλωτής, οικοδόμος και στέλεχος του ΠΑΜΕ, ο οποίος είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο νοσοκομείο! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια (λένε επίσημες πηγές). Έκρυθμη πλέον η κατάσταση λόγω του συμβάντος, εστίες σποραδικών συγκρούσεων γύρω από το Σύνταγμα.
Ενημέρωση 17.33: Το ΠΑΜΕ με την ομάδα περιφρούρησης του, που νωρίτερα συγκρουόταν με τους αναρχικούς, αποχώρησε από την πλατεία Συντάγματος. Δεκάδες οι τραυματίες από τις συγκρούσεις, πάνω από 20 άτομα έχουν παραλάβει τα ασθενοφόρα, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός αυτών που μεταβαίνουν μόνοι τους στα νοσοκομεία. Μία φήμη για έναν πολύ βαριά τραυματία, κλινικά νεκρό δεν επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη πηγή. Αυτή την στιγμή, κόσμος έχει ανέβει ξανά μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη ενώ φυσικά έχουν ξαναρχίσει και τα επεισόδια. Η αστυνομία κατά την συνήθη τακτική της αναμένεται σε κάποιο χρονικό διάστημα να προσπαθήσει να "σπάσει" τους διαδηλωτές προς διάφορα σημεία.
Το ΚΚΕ, «απομόνωσε» σήμερα τη Βουλή για λογαριασμό του συστήματος
Φοβερές σκηνές στο Σύνταγμα, με το ΠΑΜΕ να υποκαθιστά την ΕΛΑΣ του συστήματος! Η κλοτσοπατινάδα μεταξύ αναρχικών & ΚΚΕδων στο Σύνταγμα, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Κουκουλοφόροι, ανεβαίνοντας μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, προσπάθησαν ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής, να σπάσουν το φράγμα που είχε στήσει το ΠΑΜΕ γύρω από τη Βουλή και να προσεγγίσουν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται εκεί στο πλάι και οι οποίες παρακολουθούσαν αμέτοχες τις συμπλοκές. Οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι πετούσαν στον όγκο των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ σπασμένα μάρμαρα, απωθήθηκαν από την περιφρούρηση του ΚΚΕ. Υπάρχει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει κι ένας σοβαρά τραυματίας.
Το ΚΚΕ πάντως, λειτουργεί από νωρίς το πρωί σαν ένας δεύτερος κλοιός προστασίας του συστήματος μετά τα ΜΑΤ. Ο εκνευρισμός του κόσμου που προσπάθησε να πλησιάσει στη Βουλή, ήταν μεγάλος, καθώς το ΚΚΕ έκανε τα πάντα για να «προστατεύσει» το σύστημα, αποτρέποντας τον κόσμο να πλησιάσει, την ώρα μάλιστα που μέσα στη Βουλή περνάει το πολυνομοσχέδιο που θα ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων. Η εργολαβία του ΚΚΕ για το σύστημα, ήταν σήμερα εξόφθαλμη, την ώρα μάλιστα που καθ' όλα υποκριτικά απηύθυνε κάλεσμα στο λαό για αγωνιστική δράση για να απορριφθεί το βάρβαρο πολυνομοσχέδιο.
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9283:Νεκρός-διαδηλωτής-στο-Σύνταγμα&catid=89:2008-10-10-10-48-18&Itemid=281

Δεν υπάρχουν σχόλια: