Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μία από τα ίδια: Μεγάλη συγκέντρωση και μεγάλη προβοκάτσια!

Την ώρα αυτή (19:00) συνεχίζονται(με όχι μεγάλη ένταση και όχι σε μεγάλη έκταση) τα επεισόδια γύρω από την πλατεία Συντάγματος από ομάδες “αντιεξουσιαστών”, οι οποίοι εκτέλεσαν στο ακέραιο και σήμερα την αποστολή τους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η συγκέντρωση ήταν μεγάλη. Σίγουρα περνούσε κατά πολύ τις 100.000 ενώ χιλιάδες ήτανε οι Ελληνικές Σημαίες που κρατούσαν οι διαδηλωτές. Δεν ήταν μία συγκέντρωση των “εργατοπατέρων”, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι στις συγκεντρώσεις τους άπαντες μαζεύουν 5 με 10.000 κόσμο το πολύ. Ήταν απλοί Έλληνες, πατριώτες που διαδήλωναν κατά του μνημονίου και όχι κομματόσκυλα. Το έργο παίχτηκε κατά τον ίδιο τρόπο που είχε παιχτεί και την προηγούμενη φορά. Περιφρούρηση και από το ΠΑΜΕ, που δήθεν έκανε αποκλεισμό της Βουλής και λες και ήταν άπαντες συνεννοημένοι κάποια στιγμή προς το μεσημέρι (όταν είχαν φύγει οι βουλευτές από την Βουλή…) οι “Κοζάκοι” του ΠΑΜΕ αποχώρησαν και τότε αμέσως μετά ήλθαν οι… κουκουλοφόροι
και άρχισαν να πετούν βόμβες μολότωφ, πέτρες στους αστυνομικούς και αυτοί με τη σειρά τους να πετάνε χημικά και δακρυγόνα στον Λαό και να διαλυθεί κατ’ ουσίαν η συγκέντρωση.
Σημειώνεται ότι στήθηκε και μία χοντρή προβοκάτσια για την δημιουργία κλίματος, αφού από το πουθενά κάποιοι κουκουλοφόροι που κανείς δεν ξέρει ποιοι ήταν, αφού φορούσαν κουκούλες, έβαλαν φωτιά σε ένα από τα φυλάκια των Ευζώνων που ευρίσκονται μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Νωρίτερα είχαν κτυπήσει με έναν λοστό στο κεφάλι έναν αστυνομικό και του είχαν πάρει το όπλο, ενώ ανάμεσα στα άλλα είχαμε λεηλασίες καταστημάτων, μέχρι και περιπτέρων!
Σημειώνεται ότι οι κουκουλοφόροι που δημιουργήσαν τα επεισόδια είχαν προσυγκέντρωση στην περιοχή Εξαρχείων κοντά στο Πολυτεχνείο όπου και συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, οι οποίοι όμως έλαβαν στην συνέχεια εντολή να αποχωρήσουν κι έτσι οι “αντιεξουσιαστές” πήγανε ανενόχλητοι προς το Σύνταγμα. Το σχέδιο ίδιο όπως και την προηγούμενη φορά:
Αποκλεισμός από το ΠΑΜΕ, έφοδος από κουκουλοφόρους, χημικά από αστυνομικούς… Όποιος έχει νου και κρίση ας καταλάβει επιτέλους ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει ένα πολύ βρώμικο παρακράτος, που εμποδίζει ακόμη και τον Λαό να διαδηλώσει για τα δικαιώματά του.
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/19/%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια: