Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΣ κ. ΛΟΒΕΡΔΟΥ…

«Ένα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν εννέα εκατομμύρια Έλληνες». Τάδε έφη προ ημερών ο- πάντα ακριβοντυμένος- υπουργός Υγείας, κ. Λοβέρδος, αποδεικνύοντας ότι ακολουθεί πιστά τα χνάρια του άλλου τακτικού και πλέον επαγγελματία υβρεολόγου του Ελληνικού λαού, κ. Πάγκαλου.
Ο κ. Λοβέρδος, λοιπόν, έχει αποκρύψει ότι ανάμεσα στους οκνηρούς και τεμπέληδες, όπως υπονόησε, διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους συγκαταλέγεται και η σύζυγός του. Η οποία κυρία, από αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία, βρήκε να βγάλει και αυτή το… ψωμάκι της, στο Δημόσιο, βεβαίως-βεβαίως και συγκεκριμένα στη Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών, με σύμβαση αορίστου χρόνου και σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, δια της γνωστής οδού, με την οποία εξασφάλισε δουλειά και σύνταξη και ο έτερος «σύντροφος» Καρχιμάκης, δηλ. του Ν.3717/2008 περί μεταφοράς υπαλλήλων της Ο.Α. στον ευρύτερο δημόσιο τομέα).
Από τα ανωτέρω συνάγεται το εξής απλό: ότι κάθε απόλυση Έλληνα εργαζόμενου επιφέρει και την πρόσληψη «ημετέρων» της μνημονιακής κυβέρνησης, συγγενών, φίλων και παρατρεχάμενων… Γιατί καλύτερα να πεινάσει ο λαουτζίκος παρά τα «δικά» τους παιδιά.
Η αλαζονεία και το θράσος, όμως, του εν λόγω πολιτικάντη και βολεμένου στο Ελληνικό Κοινο-βολευτήριο δεν έχουν όρια, καθώς καταφέρεται, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, εναντίον των Ελλήνων εργαζομένων, που προσπαθούν να επιβιώσουν με τους μισθούς πείνας τις τριμελείς και τετραμελείς οικογένειές τους. Και προσάπτουμε στην υπουργάρα το ίδιον της αλαζονείας και της θρασύτητας, καθώς η κυρία του είναι και πολυθεσίτισσα μιας και διατηρεί σε περιοχή των Αθηνών εργαστήριο αγιογραφίας-ζωγραφικής, διοργανώνει εκθέσεις κλπ κλπ. Είναι δηλαδή και ελεύθερη επαγγελματίας…. 
Και μιας και το έφερε ο λόγος για τους ελεύθερους επαγγελματίες, προ ημερών ο «δάσκαλος» του κ. Λοβέρδου (βλ. Πάγκαλος), εν μέσω των ανακοινώσεων των ληστρικών μέτρων της κυβέρνησής του για το …«καλό μας», σε συνέντευξη σε δύο ελβετικές εφημερίδες, χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες ως κλέφτες, οι οποίοι ζουν από το κράτος και ότι το φούσκωμα του δημόσιου τομέα είναι η βασική αιτία του δημοσιονομικού ελλείμματος (… «Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πελάτες τους και επιπλέον οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν μόνιμα το κράτος…»). Άραγε η καμπάνα χτυπάει και για την κ. Λοβέρδου (ως δημόσιος υπάλληλος και ελεύθερος επαγγελματίας) ή αυτή μένει στο …απυρόβλητο ως «ημέτερη» και «συντρόφισσα» του “εθνικού θωρηκτού” μας;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: