Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ Γ. ΒΟΥΡΟΥ.

Και η κοροϊδία των δήθεν διαφωνούντων του ΠΑΣΟΚ.
Πριν από λίγες ημέρες, όταν είχαν φουντώσει οι φήμες, διαρροές κ.τ.λ. ότι τάχα κάποιοι πολύ… ευαίσθητοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν αντέχουν άλλο και θα καταψηφίσουν τα νέα μέτρα, σας είχαμε προειδοποιήσει ότι οι… σύντροφοι αυτοί παίζουν –και πάλι!- ένα κακόγουστο θέατρο εις βάρος του ελληνικού λαού κι ότι είναι καραστημένοι κατευθείαν από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να παριστάνουν τους «καλούς» της υπόθεσης, γιατί κάποιοι πρέπει να παίζουν κι αυτό το ρόλο. Για μια ακόμα φορά δικαιωθήκαμε: χθες το βράδυ, όλοι οι βο(υ)λευτές του ΠΑΣΟΚ, ξέχασαν προς στιγμήν τις αριστερές… ευαισθησίες τους και ψήφισαν κοπαδόν το χαράτσι του Τούρκογλου για τα ακίνητα.
 Πάντως, την πιο εξαιρετική παράσταση έδωσε ομολογουμένως ο Γιάννης Βούρος, προφανώς λόγω… εμπειρίας (πριν γίνει βο(υ)λευτής ήταν ηθοποιός). Ο… σύντροφος αυτός, λοιπόν, είχε διαρρεύσει στα ΜΜΕ, με πολύ μελοδραματικό ύφος, ότι τάχα θα παραιτηθεί από βο(υ)λευτής, γιατί δεν το σηκώνει η… συνείδησή του να ψηφίσει τέτοια αντιλαϊκά μέτρα. Σίγουρα δε, αν είχε σκοπό να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, δεν θα είχε καμία αντίρρηση η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εφόσον ο «αντάρτης» βουλευτής θα παρέδιδε την έδρα του στον επιλαχόντα, οπότε αποκλείεται να του άσκησαν πίεση να μην το κάνει. Κι εκεί, που λέτε, που ήταν έτοιμος να τα βροντήξει όλα κάτω και να φύγει κι είχε αναγγείλει και συνέντευξη τύπου για τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, η… συνείδηση του ηθοποιού-βο(υ)λευτή του είπε να δώσει άλλη μία… ευκαιρία στην καταρρέουσα κυβέρνηση του Μνημονίου. Έτσι, αντί για την… ηρωική συνέντευξη τύπου-ανακοίνωση της παραίτησής του, ο… λεονταρής βο(υ)λευτής έστειλε μια γραπτή δήλωση στην οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: «Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μία ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και στην ψήφο μου». Ωραία η παράσταση, αλλά αντί για χειροκρότημα προβλέπουμε ότι ο πρωταγωνιστής θα εισπράξει… γιούχα, γιαούρτια και ζαρζαβατικά. Ηθελέστα και παθέστα!
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/09/28/%ce%b7-%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b7%ce%bd-%ce%b7%ce%b8%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια: