Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Με μικροτσίπ επιχειρεί να σφραγίσει τους υπάλληλους της η Δημοτική Αρχή Τρικάλων!

Σοκ πάθαμε  με το θράσος μερικών πολιτικάντηδων. Διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο ανακαλύψαμε πως ούτε λίγο ούτε πολύ κάποιοι αλήτες πολιτικάντηδες στην Ελλάδα κάνουν ότι μπορούν για να μας κάνουν να χάσουμε την ψυχραιμία μας παίζοντας με τα νεύρα μας. Η παρακάτω είδηση αποτελεί την πρώτη επίσημη απόπειρα πολιτικού προσώπου στην Ελλάδα να…σφραγίσει τους Δημόσιους υπαλλήλους! Αναμεταδίδουμε την είδηση όπως την διαβάσαμε:
Έρευνα…αγοράς(!) για να προμηθευτεί το καλλίτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή , έχει ξεκινήσει ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το…ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων(κάποια λιγότερο κοινότυπη αφορμή δεν μπορούσε να βρει;).
Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως «Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.
Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών.»
Από την είδηση καταλαβαίνουμε πως κάποιοι στην Ελλάδα φαίνεται πως βιάζονται να εκτελέσουν τις επιταγές της νέας τάξης πραγμάτων και θέλουνε να ξεκινήσουν πάση θυσία τα αντίχριστα σχέδια της. Το τσιπάκι που δεν είναι άλλο από το χάραγμα της αποκάλυψης, είναι αυτό με το οποίο θα προσπαθήσει ο αντίχριστος να σφραγίσει την ανθρωπότητα και είναι αδιανόητο σε μια Ορθόδοξη χώρα κάποιος δήμαρχος να βιάζεται να το εφαρμόσει για να ελέγχει τάχα μου την…έγκαιρη προσέλευση των εργαζόμενων του!
Επειδή το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό δεν θα αναλωθούμε σε αρθρογραφία αλλά σε δράσεις ώστε ο εν λόγο δήμαρχος να βάλει τα τσιπάκια του εκεί που ξέρει…(στους υπολογιστές του εννοούμε, δεν πιστεύω να φανταστήκατε  κάτι άλλο;).
Δεν είναι αντικείμενα κύριε Στουρνάρι εμ λάθος Στουρνάρα θέλαμε να πούμε οι εργαζόμενοι του Δήμου ώστε να τους τσιπάρεις και δεν αποτελούν περιουσία σου ώστε να τους επιβάλεις την στέρηση της ελευθερίας και της πίστης τους προκειμένου να τους ελέγξεις. Προτού διανοηθείς  να κάνεις πράξη έστω και για πλάκα την έρευνα αγοράς για τα τσιπάκια καλό θα είναι να το σκεφτείς δυο φορές γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της και αυτά τα όρια τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να εξαντλούνται.

σχολιο οταν μιλαγαμε  για το σφραγισμα που θα ακολουθησει με την καρτα του πολιτη μας λεγαν ακραιους αραγε τι εχουν να πουν ολοι αυτοι οι εξυπνακηδες τωρα με την αποφαση του προοδευτικου κατα τα αλλα δημαρχου τρικκαιων?

Δεν υπάρχουν σχόλια: