Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τ’ αυγά και τα καλάθια έχει χάσει η ψευτοκυβέρνηση του Μνημονίου!

ΠΑΕΙ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ… ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΤΖΩΡΤΖ
Έχουν χάσει και το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις και λένε και ξελένε. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τα μεγάλα και σπουδαία, αλλά κι από τα μικρά κι ασήμαντα. Όπως π.χ. την είδηση που μετέδωσε χθες Σάββατο το βραδινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού των μεγαλοεκδοτών (mega) αλλά και η κρατικοπασοκική ΝΕΤ, ότι ο Jeffry δεν θα πραγματοποιήσει εφέτος την καθιερωμένη ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ούτε και την (επίσης καθιερωμένη) συνέντευξη τύπου. Λίγο αργότερα, «κυβερνητικοί κύκλοι» διέψευσαν την πληροφορία και διαβεβαίωσαν το… φιλοθέαμον κοινό, ότι όλα θα γίνουν κανονικά, όπως κάθε χρόνο.
Υπάρχει περίπτωση να μεταδώσει κάποια πληροφορία σχετικά με την κυβέρνηση το mega και η ΝΕΤ και να μην βασίζεται σε πραγματικές πληροφορίες-διαρροές από την ίδια την (ψευτο)κυβέρνηση και το γραφείο του (ψευτο) πρωθυπουργού; Ποτέ των… ποτών! Τι συνέβη, λοιπόν; Κάποιος… φωστήρας «σύμβουλος», «image maker» κ.λπ. -απ’ αυτούς που παίρνουν άκοπα μερικά χιλιαρικάκια μισθό το μήνα για να λένε σαχλαμάρες- έριξε την… φαεινή ιδέα στον… ηγεμόνα: «Εν όψει των νέων εκκαθαριστικών της εφορίας που έρχονται εντός των ημερών για 3 εκατομμύρια Έλληνες, δεν ανακοινώνουμε ότι δεν θα κάνουμε φέτος την ομιλία και τη συνέντευξη τύπου, δήθεν και τάχαμου ότι το κάνουμε για λόγους οικονομίας και δίνουμε πρώτοι το καλό παράδειγμα κ.τ.λ., κ.τ.λ.;». Ο Jeffry προφανώς ενθουσιάστηκε με την ιδέα και έδωσε εντολή να γίνει αμέσως η διαρροή στα «πολύ φιλικά» μέσα. Το άκουσαν στις ειδήσεις οι παλιές καραβάνες του βαθέως ΠΑΣΟΚ και προφανώς πήραν αμέσως τηλέφωνο το… αμερικανάκι και –όπως φανταζόμαστε- του είπαν: «Ρε Jeffry τι αμερικανιές ειν’ αυτές; Εδώ είναι Μπαλκάνια και θα πουν ότι φοβάσαι να εμφανιστείς δημόσια, κρύβεσαι κ.τ.λ. Πάρτο πίσω αμέσως».
Εκεί, λοιπόν, το ξανασκέφθηκε ο… ηγεμών, μάλωσε τον «σύμβουλο», «image maker» κ.λπ. κι έδωσε εντολή να πάρουν πίσω τη διαρροή και να ανακοινώσουν –προς ικανοποίηση του πόπολου- ότι: «Στόχος της κυβέρνησης είναι η παρουσία της στη φετινή ΔΕΘ είναι να έχει χαρακτήρα επίσκεψης-εργασίας με τη συμμετοχή λιτού κυβερνητικού κλιμακίου. Κατά πληροφορίες, τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν αποκλειστικά και μόνο υπουργοί που έχουν σχέση με την οικονομία και την ανάπτυξη, όπως οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης», όπως έγραψε και το καθεστωτικό «Βήμα».
Πάντως, αν νομίζει ο… ηγεμών Jeffry και οι βαθεοπασοκικοί ότι θα γλυτώσουν με φτηνά κολπάκια, πολιτικάντικα τερτίπια και επικοινωνιακές πομφόλυγες, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Η λαϊκή οργή υπό μορφήν καταιγίδας έρχεται κι ας φροντίσουν από τώρα να βρουν τρύπες να κρυφτούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: